Voor spoedeisende klachten in het weekend en in de avonduren kunt u contact opnemen:

                                            vanaf 16 oktober t/m 22 oktober 2020; Tandartspraktijk Loenen, Loenerdrift 72, 7371 CM, Loenen. Tel: 055 505 13 66. 

                                                                      vanaf 23 oktober t/m 29 oktober; Centrum voor tandheelkunde van Kerkhof, Coldenhovenseweg 8a, 6961ED, Eerbeek. Tel 0313-820203.

Informatie over ons tandheelkundig centrum in Eerbeek

Onze website geeft u een uitgebreid beeld van de mogelijkheden van Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof in Eerbeek. Uw vragen beantwoorden wij graag via het contactformulier, telefonisch, aan de balie of in een van onze behandelkamers.

Links voor tandartsadvies

U vindt hieronder links naar websites waarvan wij denken dat zij nuttig voor u kunnen zijn:

Direct inschrijven

Huisregels en meer

Entree en wachtkamer
Meldt u zich bij binnenkomst aan de balie, dan wij weten dat u er bent. Wij hebben aandacht besteed aan onze uitstraling, zowel in het interieur als persoonlijk. Helpt u ons de entree en wachtkamer netjes te houden? In onze praktijk zijn huisdieren niet toegestaan (met uitzonderling van hulphonden).
Houdt u alstublieft rekening met anderen bij gebruik van uw smartphone?

Verhinderd?
Indien u verhinderd bent, dan moet u uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Dit dient u telefonisch te doen. Het afzeggen van uw afspraak per e-mail is niet mogelijk! Heeft u niet op tijd afgezegd, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


Wensen en problemen
Bij een eerste bezoek brengen wij graag samen met u al uw tandheelkundige wensen en/of eventuele problemen in kaart. Schroom niet om te vragen naar uitleg over bepaalde problemen. Wij vragen ook naar uw gezondheid, medicijngebruik en allergieën. Dit in verband met mogelijke behandelingen of recepten die we voorschrijven.

Voorkomen
Wij werken vanuit onze visie dat voorkomen (van gaatjes en tandvleesaandoeningen) beter is dan genezen. Gebitscontroles worden daarom ingepland bij een preventieassistente of mondhygiëniste. Zij verwijdert eerst tandsteen en reinigt uw gebit en geeft waar nodig preventieve voorlichting. Daarna zal de tandarts de controle doen. Wij maken regelmatig röntgenfoto’s om problemen voor te zijn.

Pijnklachten/spoedgevallen
Wanneer u ’s morgens voor 09.00 uur belt met een pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd.


Patiëntenadministratie
Vanzelfsprekend slaan wij uw gegevens op in onze patiëntenadministratie. Mocht er iets veranderen, zoals een verhuizing, een nieuw e-mailadres of telefoonnummer, een nieuwe verzekeraar of wijzigingen in uw medische gegevens, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. 

Wij helpen u met het onthouden van uw afspraken als wij beschikken over uw e-mailadres en 06-nummer.


Privacy
In de gezondheidszorg is het gebruikelijk om voor de patiëntenadministratie een privacyreglement te hanteren. Dat houdt onder meer in dat u inzage heeft in uw gegevens en dat wij alleen met uw toestemming gegevens aan derden mogen verstrekken.

Zit u ergens mee? Doe dan uw mond open

Klachten

Het kan gebeuren dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld. Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Lukt dat niet, dan kunt u advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt.

KNMT
Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de KNMT, waarbij wij zijn aangesloten. Na het invullen van het klachtenformulier neemt een klachtenfunctionaris contact met u en de tandarts op om te bemiddelen. Komt er geen oplossing, dan kunt u uw klacht nog laten beoordelen door de Geschilleninstantie Mondzorg. Deze doet een bindende uitspraak.

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Coldenhovenseweg 8A 
6961 ED Eerbeek


Smeestraat 2

6961 DH Eerbeek


KvK 08192102

Privacyverklaring

Krt

Contactgegevens

Locatie: Coldenhovenseweg

 0313-82 02 03

 info@tpvankerkhof.nl


Locatie: Smeestraat:

0313-820203

smeestraat@tpvankerkhof.nl

Telefonische bereikbaarheid

Ma - Do: 08:00 - 11:30 / 13:30 - 16:00

Vrij: 08:00 - 11:00

KRM

Openingstijden

Zaterdag en Zondag: praktijk gesloten; weekenddienst via antwoordapparaat en bovenaan deze pagina.