Voor spoedeisende klachten na openingstijden van de praktijk en/of in het weekend kunt u bellen met de dienstdoende spoedtandarts.                                                            

                      Van 9 tm 15 april kunt u contact opnemen met: Centrum voor Tandheelkunde van Kerkhof, Coldenhovenseweg 8 A , 6961DH in Eerbeek. Tel 0313- 820203.

Uw noodtandarts voor kleine chirurgische ingrepen in Eerbeek

Gevallen bij het fietsen of het spelen? Een afgebroken of uitgeslagen tand? Dit zijn voorbeelden van problemen die we met kleine chirurgische ingrepen bij ons Centrum voor Tandheelkunde kunnen oplossen. Gewoon bij uw tandarts in de praktijk.

Tandherstel bij de tandarts

Bij Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof voeren wij deze operatieve ingrepen uit. U hoeft niet naar een ziekenhuis of kaakchirurg. Dat scheelt u tijd op een moment dat het huilen u waarschijnlijk nader staat dan het lachen. Onze specialisten in Eerbeek zullen er alles aan doen om uw tand of kies te redden en u zo snel mogelijk van uw probleem af te helpen. Ons doel is uw stralende lach en uw tevreden gezicht, ook al denkt u daar op dat moment misschien even niet aan. U kunt voor uiterste spoed bij onze noodtandarts terecht als u ingeschreven staat bij een andere tandarts. Neem dus vooral contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op