Voor spoedeisende klachten na openingstijden van de praktijk en/of in het weekend kunt u bellen met de dienstdoende spoedtandarts.                                                            

                      Van 9 tm 15 april kunt u contact opnemen met: Centrum voor Tandheelkunde van Kerkhof, Coldenhovenseweg 8 A , 6961DH in Eerbeek. Tel 0313- 820203.

Vriendelijke kindertandheelkunde in Eerbeek

Als ouder weet u als geen ander dat kinderen gesteund en begeleid moeten worden in hun ontwikkeling. Dat geldt ook voor het onderhouden van hun gebit en het bezoeken van de tandarts. In Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof vinden wij het vanzelfsprekend dat u uw kinderen meteen meeneemt. Wat ons betreft kan dit zo vroeg mogelijk gebeuren, ook als ze zelf (nog) geen afspraak hebben voor controle. Op die manier kunnen ze rustig wennen aan de situatie en de omgeving. Ook kunnen we alvast advies geven om te leren poetsen. Zo wordt de eerste echte behandeling een fluitje van een cent. Ook uw kind zien wij graag met een tevreden lach op het gezicht.

Een gezond kindergebit

Alle professionals van Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof in Eerbeek zijn getraind en gespecialiseerd in het behandelen van uw kind, ook als hij of zij angst voor de tandarts heeft. Wilt u meer weten over kindertandheelkunde en onze mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen