Voor spoedeisende klachten na openingstijden van de praktijk en/of in het weekend kunt u bellen met de dienstdoende spoedtandarts.                                                            

                      Van 9 tm 15 april kunt u contact opnemen met: Centrum voor Tandheelkunde van Kerkhof, Coldenhovenseweg 8 A , 6961DH in Eerbeek. Tel 0313- 820203.

Uw tandimplantaten vast en zeker in Eerbeek

Implantaten zijn titanium schroefjes (kunstwortels), die in uw kaak aangebracht worden. Om deze operatie te mogen uitvoeren, heeft tandarts Van Kerkhof op universitair niveau een uitgebreide opleiding tot implantoloog gevolgd. De assistente die bij deze ingreep assisteert, is uitgebreid opgeleid; zoals u van Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof mag verwachten. Voortdurend volgen wij na- en bijscholing, dus u bent bij ons in goede handen.

Contact

Diverse implantaten

Ons team

Titanium wordt door het lichaam en het omringende bot goed geaccepteerd. Implantaten zijn er in diverse maten, passend in uw kaak. Ze variëren van 3,5 tot 6 millimeter breed en van 6 tot 16 millimeter lang; klein dus. Wanneer het implantaat goed vastgegroeid is in uw kaak, kan het gebruikt worden als basis voor een kroon of een brug. Implantaten kunnen wij ook voor u plaatsen om uw prothese heel goed vast te zetten (klikgebit).


Om van de specialistische kennis van Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof in Eerbeek gebruik te maken, hoeft u niet per se uw eigen tandarts te verlaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u graag verder.