Voor spoedeisende klachten na openingstijden van de praktijk en/of in het weekend kunt u bellen met de dienstdoende spoedtandarts.                                                            

                      Van 9 tm 15 april kunt u contact opnemen met: Centrum voor Tandheelkunde van Kerkhof, Coldenhovenseweg 8 A , 6961DH in Eerbeek. Tel 0313- 820203.

thuis uw tanden bleken? laat u informeren door de specialisten in Eerbeek

Als u in de spiegel kijkt, wat vindt u dan van de kleur van uw (voor)tanden? Ziet u ze toch liever een tintje lichter van kleur of iets minder gelig? Ga niet aan de slag met producten uit de supermarkt of drogist, maar kom langs bij Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof in Eerbeek. Wij kunnen u professioneel verder helpen en adviseren over het thuis bleken van uw tanden.

Uw tanden witter maken

Uw tanden kleuren in de loop van tijd donkerder. Dit is een natuurlijk proces, waar u zich echter niet bij hoeft neer te leggen. Roken en thee of koffie drinken zorgen voor een donkere aanslag op uw gebit. Onze ervaring leert ons dat de middelen uit de supermarkt of drogisterij niet hetzelfde resultaat leveren als onze producten. Bij Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof krijgt u alle informatie die u nodig hebt om thuis uw tanden te bleken. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, ook als u patiënt bent bij een andere tandarts.

Contact opnemen of inschrijven