De medewerkers van ons Centrum voor Tandheelkunde

Binnen ons tandheelkundig centrum werkt een team uiterst vakkundige en hoog opgeleide collega’s. Voor ons is het vanzelfsprekend ù centraal te stellen. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met kinderen, jongeren, gezinnen en senioren. Hoewel wij geen specifieke “angstpraktijk” zijn, is onze werkwijze en benadering van angstige mensen succesvol.

Hans van Kerkhof

Hans van Kerkhof

Tandarts

Hans is de naamgever en eigenaar van ons Centrum voor Tandheelkunde. Een gepassioneerd en gemotiveerd tandarts. U zult in zijn tandheelkundig centrum dan ook geholpen worden met behulp van moderne technieken. Hans staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister Tandartsen.

Marjan Jongerius

Marjan Jongerius

Mondhygiëniste

Marjan is onze mondhygiëniste. Zij zorgt, met haar expertise, voor een schoon gebit en gezond tandvlees in uw mond. Zij zal u stimuleren en adviseren om u te helpen uw gebit zelf te onderhouden. Marjan is enthousiast en kan prima met kinderen en ouderen over weg. Daarnaast is Marjan gecertificeerd voor het leggen van vullingen. Marjan staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Preventieassistenten (assistenten met een Plus)

Onze preventieassistenten hebben diverse cursussen en opleidingen gevolgd, zowel binnen ons tandheelkundig centrum, als extern. Zij mogen diverse handelingen zelfstandig uitvoeren, vanzelfsprekend onder eindverantwoordelijkheid van de tandarts. Uitblinkers in hun expertise. U bent bij hen in goede handen.

Wilma Nijhof

Wilma Nijhof

Orthodontie

Wilma is een betrokken en gemotiveerde preventieassistente. Zij heeft een jarenlange ervaring op het terrein van gebitsregulatie en orthodontie.

Denise de Rond

Denise de Rond

Orthodontie

Denise is onze preventieassistente met als specialisatie orthodontie. Ook een collega met een jarenlange ervaring op het terrein van gebitsregulatie.

Sabine Gerritsen

Sabine Gerritsen

Implantologie

Sabine is een kanjer, die breed inzetbaar is. Haar kerntaak is het assisteren bij implantologie. Daarnaast zult u haar ook bezig zien met tandtechniek en aan de balie.

Henny van Mourik

Henny van Mourik

Implantologie

Henny is onze vakkracht op het gebied van implantologie. Dit specialisme oefent zij uit in nauwe samenwerking met Sabine.

Fleur Hartings

Fleur Hartings

Allround preventie-assistente

Fleur heeft zich in korte tijd bewezen in ons tandheelkundigcentrum, als een fantastische, gedreven preventieassistente, met als specialisatie orthodontie.

Lynne Pressler

Lynne Pressler

Allround preventie-assistente

Lynne is preventieassistente en breed inzetbaar op alle terreinen binnen ons Centrum voor Tandheelkunde. Lynne heeft als specialisatie implantologie en is in opleiding voor tandtechniek.