Mondhygiëne: de schone basis voor uw gebit

Het schoonhouden van uw gebit, uw tong en uw mond staan bijna altijd garant voor een gezond en sterk gebit. Houd uw tanden, kiezen en uw tandvlees gezond door regelmatig onderhoud.
Parodontologie is een specialisme binnen de tandheelkunde, dat zich bezig houdt onder andere met ziekten van het tandvlees. Binnen ons Centrum voor Tandheelkunde is die gespecialiseerde kennis aanwezig om afwijkingen aan uw tandvlees en kaakbot te onderzoeken en te behandelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Onze mondhygiëniste leert u graag, hoe u problemen aan uw gebit kunt voorkomen. Ook als problemen zich al aangediend hebben, is onze mondhygiëniste dè expert en uw partner in het oplossen van uw problemen. Zij zal veel voor u kunnen doen, maar een blijvend resultaat is ook afhankelijk van uw medewerking. Zonder u lukt het niet. Om die stralende lach terug te krijgen zullen wij u steunen en coachen, zodat u het niet alleen hoeft te doen.

Om van onze specialistische kennis gebruik te maken, hoeft u niet per se uw eigen tandarts te verlaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u graag verder.