Injectables (Restylane®) en Botox

Fillerbehandelingen met Restylane©

Fillers zijn stoffen, die “puur natuur” al in uw lichaam voor komen en die gebruikt kunnen worden om kleine rimples in uw gezicht en rondom uw mond minder zichtbaar te laten zijn. Ook hiervoor kunt u terecht in ons Centrum voor Tandheelkunde om die stralende lach en dat tevreden gezicht nog mooier te laten zijn. Immers, de resultaten van het gebruikte filler (Restylane©) zijn direct zichtbaar. Het resultaat zal circa 6 – 12 maanden zichtbaar blijven. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u de behandeling met enige regelmaat te herhalen.

Onze prijslijst voor Restylane©

1 ml kost u slechts € 300
Komt u voor dezelfde behandeling binnen 2-3 maanden bij ons terug? Betaalt u voor 1 ml € 250
Herhaalt u deze zelfde sessie weer binnen 2-3 maanden? Betaalt u voor 1 ml € 250.

Botox

Botox werkt zowel bij mannen als vrouwen, die veel en vaak hun mimische spieren gebruiken. Als uw gezicht ontspannen is, kunnen er weinig rimpels zichtbaar zijn. Maar bij praten, of alleen maar ingespannen luisteren, kunnen diepe rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen zichtbaar zijn, zgn. fronsrimpels. Ook kunnen zich naast uw ogen “kraaienpootjes” ontwikkelen.

Botox wordt rechtstreesk in de desbetreffende spier gespoten, met als effect een minder gespannen spier en daarmee een duidelijk minder zichtbare rimpel of frons. Ook is het niet uitgesloten, dat de rimpel of frons geheel verdwijnt.

Botox is dus geen filler, zoals Restylane©, maar een stof, die de mimische spieren ontspant, maar niet uitschakelt. Hierdoor wordt de rimpel of frons minder zichtbaar, of verdwijnt zelfs voorlopig.

Het effect is niet altijd direct zichtbaar; hiervoor moet u vaak enige dagen geduld hebben. Het optimale effect ontstaat na circa 1 week. Het ontspannende resultaat is na circa 4 – 5 maanden uitgewerkt. Ook hier adviseren wij u een regelmatige herhaling. Een bijkomend voordeel van het herhalen van Botox-behandelingen is, dat het resultaat dan meestal langer aanhoudt.

Onze prijslijst voor Botox

Botox betaalt u per zone:

1 zone (bijvoorbeeld fronsrimpel) kost u € 160
2 zones (bijvoorbeeld fronsrimpel samen met het voorhoofd) kosten u € 275
3 zones (bijvoorbeeld fronsrimpel, plus voor hoofd en rondom de ogen) kosten u € 375

 

Om van onze specialistische kennis gebruik te maken, hoeft u niet per se uw eigen tandarts te verlaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u graag.