Implantologie: vast en zeker

Implantaten zijn titanium schroefjes (kunstwortels), die in uw kaak aangebracht worden. Om deze operatie te mogen uitvoeren, heeft tandarts Van Kerkhof op universitair niveau een uitgebreide opleiding gevolgd. De assistente, die bij deze ingreep assisteert, is uitgebreid opgeleid; zoals u van ons mag verwachten. Voortdurend volgen wij na- en bijscholing, dus .. U bent bij ons in goede handen.

Kies voor een implantaat

implantologie

Titanium wordt door het lichaam en het omringende bot goed geaccepteerd. Implantaten zijn er in diverse maten, passend in uw kaak. Ze variëren van 3,5 tot 6 millimeter breed en van 6 tot 16 millimeter lang; klein dus. Wanneer het implantaat goed vastgegroeid is in uw kaak, kan het gebruikt worden als basis voor een kroon, of een brug. Implantaten kunnen wij ook voor u plaatsen om uw prothese heel goed vast te zetten (klikgebit).

Om van onze specialistische kennis gebruik te maken, hoeft u niet per se uw eigen tandarts te verlaten. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u graag verder.